Възможности за настаняване

Къщата с червените врати предлага на разположение на своите гости 6 стаи, всяка от тях със собствена баня и тоалетна. Четири от стаите са обзаведени с по две единични френски легла, които могат да бъдат събрани като спалня, петата е с цяла спалня, а шестата с едно легло персон и половина. Допълнително детско преносимо легло. Във всяка от стаите има телевизор със сателитна телевизия. За комфорта на гостите на къщата е изградено локално парно, което ще поддържа желаната от тях температура. В хола гостите могат да отпочинат на красивата и удобна мека мебел, да слушат музика от качествена HiFi система, да гледат телевизия на стилния 40 инчов плазмен телевизор или пък да прекарат приятно вечерта в приказки пред камината. При нужда от комуникация със света, можете спокойно да разчитате на Wireless интернет.

Къщата разполага с напълно оборудвана кухня: печка, хладилник, фризер, микровълнова фурна, две кафе машини – за еспресо и шварц, тостер. Гостите ще могат да приготвят любимата си храна, така както биха го направили у дома. В трапезарията – на чудесна масивна дървена маса – могат да се хранят 12 души.

Храна по поръчка

От месец март предлагаме на гостите приготвяне на храна по поръчка на място – закуска, обяд, вечеря (включително типично местни ястия). Както и възможност да се закупят пресни домашни продукти като яйца, прясно и кисело мляко. За повече информация, свържете се с домакините на къщата: Данчето на телефон 0884 687 346 или Ангел – на 0882 654 991.

Доставка на храна: Срещу 10 лева за доставка, можете да поръчате закуска, обяд или вечеря – от менюто по-долу.

Виртуална разходка

Пространството на втория етаж е решено като голямо емпоре. От него се излиза на терасата, на която гостите могат да се насладят на великолепните гледки на Родопа планина.Къщата с червените врати разполага с мъничка спортна зала подходяща за основни фитнес упражнения. В нея има също тенис маса и дартс. На разположение на гостите е и сауната. Градината, изградена терасовидно по склона чрез традиционни дървени плетове, дело на местни майстори, предлага на гостите на къщата директен контакт с природата на Родопите. На барбекюто могат да бъдат приготвени най-различни вкусотии и гостите да се насладят на вечеря на открито под чистото небе на планината. Водната каскада, изградена от корита от цели дънери, с ромона си допълва романтиката.

Джакузи - ! временно в реновация !

За пълноценен релакс на нашите гости, изградихме и джакузи. То може да бъде ползвано от максимум 5 човека едновременно, като цената е 35 лева на ден, за всички гости на къщата. Ако желаете да го ползвате, моля предупредете за това вашите домакини Данчето на телефон 0884 687 346 или Ангел – на 0882 654 991
Можете да се възползвате от уюта и удобството да наемете цялата къща за Вас и Вашите приятели на цена 500 лева на вечер. Минимум 2 нощувки. 
(При желание за единична нощувка, моля позвънете на 0888 510 061). 
Цената е с включен 9% ДДС. При седем нощувки ще получите 10 процента отстъпка, а при желание за повече нощувки – специална цена. Просто ни пишете или ни се обадете. Цената е обща за настаняване на до 12 човека. По-голям брой посетители се допускат по договорка със собственика и заплащане на нощувка от 15 лева на човек (с изключение на децата до 4 години, които се настаняват безплатно). 

При наемане на къщата се внася гаранционен депозит в размер на еднодневен наем, който Ви се възстановява при напускане. Гаранционният депозит служи за обезщетение за нанесени щети от клиентите върху имуществото в къщата и върху самата сграда. При напускане на къщата и установяване на щети, домакинът удържа размера на щетите от гаранционния депозит. Ако щетите надвишават размер на депозита, клиентът се задължава да ги възстанови до пълния им размер.

** Забележка: В къщата е нежелателно пребиваването на домашни любимци, освен след изрична уговорка със собственика на тел. 0888 510 061.

При нужда от помощ или съдействие на място можете да се обърнете към Данчето на телефон 0884 687 346 или Ангел – на 0882 654 991
Признание

Къщата с червените врати

Марка за качество „Автентична България”

Къщата с червените врати получи знака за качество на марката “Автентична България“. Тя показва на посетителите, че в обектите, които я притежават могат да разчитат на професионализъм и качествено обслужване.
Пътеводител за гостоприемство и приключения

Къщата с червените врати е включена в „Пътеводител за гостоприемство и приключения” на Българскага асоциация за алтернативен туризъм – БААТ.

Търсене