Общи условия на Къщата с червените врати

Моля, прочетете и се запознайте с Общите условия на "Къщата с червените врати", село Солища. При резервация и настаняване в обектите на Две Сестри ООД, се счита, че сте прочели и сте се съгласили с настоящите общи условия. 

Гаранционен депозит 
При настаняване в къщите се внася гаранционен депозит в размер на еднодневен наем, който Ви се възстановява при напускане. Гаранционният депозит служи за обезщетение за нанесените от клиентите щети върху имуществото в съответната къща или върху самата сграда. При напускане на къщите и установяване на щети, домакинът удържа размера на щетите от гаранционния депозит. Ако щетите надвишават размера на депозита, клиентът се задължава да ги възстанови до пълния им размер. 

Анулиране на резервация 
При анулиране на резервация до 60 дни преди датата на настаняването се възстановява полученото капаро. 

Почистване на кухнята 
Ние не очакваме да изчистите къщата след края на престоя си, но смятаме, че купища мръсни чинии в мивката и боклук по плотовете е проява на лош вкус. Вашият домакин ще извади такса 20 лева от гаранционния депозит - за почистване на кухнята - ако прецени, че има нужда от това. 

Часове за настаняване 
Настаняването при пристигане става между 15 и 21 часа. Напускане след края на престоя – до 12 часа. 

Допълнително настаняване 
Цената е обща за настаняване на до 12 човека. По-голям брой посетители се допускат по договорка със собственика и заплащане на нощувка от 15 лева на човек (с изключение на децата до 4 години, които се настаняват безплатно). 

Домашни любимци 
В къщата е нежелателно пребиваването на домашни любимци, освен след изрична уговорка със собственика на тел. 0888 510 061 

Джакузи 
За пълноценен релакс на нашите гости, изградихме и джакузи. То може да бъде ползвано от максимум 5 човека едновременно, като цената е 35 лева на ден, за всички гости на къщата. Ако желаете да го ползвате, моля предупредете за това домакините на къщата: Данчето на телефон 0884 687 346 или Ангел - на 0882 654 99

Домакини 
Данчето - на телефон 0884 687 346 и Ангел - на 0882 654 99 са вашите домакини, които се грижат за комфортния ви престой в „Къщата с червените врати“. Свържете се с тях, няколко часа преди пристигането си, за да организират посрещането и настаняването ви.
Търсене