Резервация

Можете да се възползвате от уюта и удобството да наемете цялата къща за Вас и Вашите приятели на цена 500 лева на вечер. Минимум 2 нощувки. 
(При желание за единична нощувка, моля позвънете на 0888 510 061).

Цената е с включен 9% ДДС. При седем нощувки ще получите 10 процента отстъпка, а при желание за повече нощувки – специална цена. Просто ни пишете или ни се обадете. Цената е обща за настаняване на до 12 човека. По-голям брой посетители се допускат по договорка със собственика и заплащане на нощувка от 15 лева на човек (с изключение на децата до 4 години, които се настаняват безплатно).

При наемане на къщата се внася гаранционен депозит в размер на еднодневен наем, който Ви се възстановява при напускане. Гаранционният депозит служи за обезщетение за нанесени щети от клиентите върху имуществото в къщата и върху самата сграда. При напускане на къщата и установяване на щети, домакинът удържа размера на щетите от гаранционния депозит. Ако щетите надвишават размер на депозита, клиентът се задължава да ги възстанови до пълния им размер.

** Забележка: В къщата е нежелателно пребиваването на домашни любимци, освен след изрична уговорка със собственика на тел. 0888 510 061.

При нужда от помощ или съдействие на място можете да се обърнете към Данчето на телефон 0884 687 346 или Ангел – на 0882 654 991
Търсене